Sterk DSK-deltakelse i de nasjonale rennene

Hva har 2019-utgavene av Bama/Ål, Telenorlekene/Vassfjellet i Trondheim og Hovedlandsrennet på Oppdal til felles?

Sesongen 2018-2019 nærmer seg slutten. Og for en innspurt det har vært for løpere i alle aldersklasser: I alle de årlige nasjonale eventene har Drammen Slalåmklubb markert seg med løpere helt i toppen.

Før man har vært tilstede på et slikt giga-renn er det vanskelig å forstå hvilket sirkus man plutselig står overfor - over flere dager inntar et par hundre norske løpere med foreldre og trenere et skisenter, og med det gjerne en hel bygd - det er stramme marginer, mye å passe på, og man må opp i otta for å rekke besiktigelser og siden befinne seg skjerpet og klar på start midt i en maurtue av spente barn og ungdommer til gitte tider for å kaste seg utfor utfordrende løyper i nokså uvante omgivelser.

Midt i alt dette har vi hatt god deltakelse fra vår klubb - og rapportene forteller om god stemning med klubbkamerater og gamle og nye venner fra egen og andre kretser.

At klubbens løpere i tillegg presterer ikke bare i øvre halvdel, men også i topp tjue, topp ti og topp fem nasjonalt i flere årsklasser, er det bare å ta av seg hatten (hjelmen) for.

Gratulerer med strålende motivasjon, ståpåvilje og evne til å gi alt når det gjelder!

I rangerte klasser kan Drammen Slalåmklubb med dette notere seg for 5. plass (SSL Jenter U13) og 6.-plass (SL Jenter U13) til Alexandra under Telenorlekene i Trondheim, av 65, og en 13. plass (SSL Jenter U12) til Catharina, av 80 startende.

Dessuten en 5. plass i SL til Aksel (Gutter U16) og 9. beste tid til Nick (Gutter U15) på Hovedlandsrennet på Oppdal. Hele 121 gutter stilte i rennet. Tomine har vist seg stabil og god med svært respektable plasseringer i alle grener - hun ble blant annet nr 39 i SL Jenter U16 søndag, med 93 av landets beste jenteløpere på start.

I tillegg er Aksel sesongens Kretsmester (SSL) Gutter U16 tidligere i vinter - og Alexandra ble kåret til Bama Super-Grei-prisen på Ål i konkurranse med 50 andre. Hun er nå klubbens kandidat til "Årets Super-Grei" - en feiring av gode holdninger og godt kameratskap som bygger miljø og trivsel i treningsgruppa.

Mye å glede seg over!

PS! Også den eldre garde er i form om dagen! Masters-løper Knut Austad kapret 3.-plassen i SSL og en 4.-plass i SL under veteran-NM i Hafjell denne helgen.

Vi gratulerer!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift