Nå starter sesongen 2019/2020

Her finner du treningsopplegget.

Opplegget Sportskomiteen har lagt opp for sesongen er godkjent av styret, og ble presentert for foreldre på foreldremøte før påske. Her var de fleste aldersgruppene i klubben representert, og hovedendringene i forhold til de foregående sesongene er en mindre andel løpere i de eldste aldersklassene, og dermed et naturlig forsterket fokus på de yngre klassene og selvsagt på rekruttering.

Helt konkret fortsetter vi med å utvikle samspillet mellom skiskole og U8- og U10-treningsgruppene (rekrutt 1 og 2) - og også med to gode treninger i uka i skisesongen for U12-U18, pluss tilbud om en økt ca annenhver helg utenom klubb- og kretssamlinger. På disse treningene vil det også være mulig å koble seg på for ivrige U10-løpere, og de som velger det mindre konkurranseorienterte partiet Skiaktivitet, med én treningsdag i uka i skisesongen. Hvis ditt barn IKKE skal fortsette på neste aldersnivå, er det fint om du melder fra så snart som mulig - ihvertfall før kick off 15. mai. Barmarkssesongen er allerede planlagt med en rekke morsomme aktiviteter og sosiale sammenkomster fra da og fram til sommerferien - gå inn på Spond-appen for å se/melde interesse. Også til høsten legges det opp til variert aktivitet som skal passe for alle interesserte.

Vi er i gang med å utvikle flere trenerressurser i vår egen gruppe av dyktige ungdommer, i tillegg til våre svært erfarne trenere på alle nivåer fra skiskole, via U8/10 og oppover.

Et samarbeid med Kongsberg Alpin gjør at vi kan tilby løpere i U14-16 som ønsker en tredje fast treningsdag et ferdigspikret opplegg, med trening i Funkelia en fast kveld i uka med KIFs trenere denne sesongen. For disse løperne er det også mulig å delta på KIFs samlinger, som altså kommer i tillegg til de ordinære kretssamlingene der Drammen Slalåmklubb også er en naturlig del, som alle tidligere år. Betaling for den ene eller begge disse "pakkene" skjer direkte til Kongsberg Alpin, mens en tilsvarende kuttet faktura for treningsavgift i Drammen (les mer i vedlagte Sportslig opplegg) vil bli sendt ut fra Drammen Slalåmklubb som tidligere. ØNSKER DU Å VITE MER OM KONGSBERG-PAKKENE, ELLER MELDE PÅ DIN LØPER, gi beskjed til Gunnulf Melgaard så  snart som mulig og INNEN 1. mai.

Hans epost ligger under "STYRE" under Kontakt oss-fanen øverst på siden.

Vi ønsker alle velkommen til en ny sesong, og håper flest mulig har anledning til å møtes til en hyggelig kick-off-kveld den 15. mai. Mer informasjon om kvelden kommer her og på Spond.

Til sist: TIPS VENNER OG KJENTE OM KLUBBEN - mange har oppdaget alpinlivets gleder gjennom Drammen Slalåmklubb og slik skal det fortsette!

Takk for en super sesong 18/19, alle sammen!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift